Bestyrelsen

/Bestyrelsen
Bestyrelsen2019-11-24T23:28:09+00:00

Siddende bestyrelse i HMS

Som formand er det min klare vision at samle trådene efter de sidste par turbulente år. Vi har i samarbejde med Haderslev kommune nu skabt rammerne for en ny og spændende æra for klubben og Haderslev motor sport. Det er mit mål at vi inden for 1-2 år skal have planlagt og igangsat byggeriet af nyt tidstager hus til rundbanen så vi igen kan køre løb der. samtidigt skal der igangsættes byggeri af et nyt klubhus så vi kan rive det gamle ned og komme ind i mere indbydende lokaler. Alt dette er mit og bestyrelsens ønske for at sikre trivsel i klubben samt tiltrække mange flere nye medlemmer. Jeg vil arbejde på at vi får tilknyttet en eller flere faste trænere til mikro banen for at kunne tilbyde træning til de unge og derved dygtiggøre fremtidens kørere i klubben. Det skulle også gerne være med til at gøre det endnu mere attraktivt for nye medlemmer at melde sig ind i Haderslev motor sport.

Info om Haderslev motorsport

Haderslev Motor Sport blev grundlagt den. 07. juni 1945 med Kaj Boilesen som formand. Klubbens formål var at afholde løb med motorcykler, biler og speedway cykler. 

Læs mere her

Findes vidst kun i gamle hæfter så skal laves digitalt snart 🙂

At tilbyde bedst mulige forhold så der kan udøves motorsport i form af motorcross, pitbike og rundbane kørsel til store såvel som små.

Bestyrelsens målsætning for 2019

20 Nye medlemmer 25%
Ny hjemmeside 100%
Vinde DM i rundbanekørsel ofr sidevogn 25%
Få 1500 følgere på facebook 66%
Ændre på maxibanen, nye hop, nye sving 10%

Mød bestyrelsen

Marcell Faarvang Weidemann
Marcell Faarvang WeidemannFormand
Gunnar Nymark
Gunnar NymarkNæstformand
Rundbane ekspert
Michael Bork
Michael BorkKasserer
Søren Vedsted
Søren VedstedSekretær
Tom Saxager
Tom Saxager
Peter Anker
Peter Anker
Ilse Marie Sørensen 19. juli ·
Ilse Marie Sørensen 19. juli ·