Om Klubben

/Om Klubben
Om Klubben2019-02-26T19:36:46+00:00

Velkommen til Haderslev motorsport

Haderslev motorsport er en aktiv motorsport klub, der startede i 1969. Vi har følgende sportsgrene i klubben, Morocross, Microcross, Pitbike og Rundbane.

Klubben er medlem af Danmarks Motor Union (DMU), der omfatter motocross, speedway, BMX, Off-road, og trial. Haderslev motorsport, der er en medlemsforening, driver skovbybanen og råder over en motocrossbane på 1750 meter, en microbane på ca. 450 meter og en rundbane på 700 meter.

Der trænes om tirsdagen og lørdagen hele året, hvis vejret tillader det. Vi har et klubhus med alle faciliteter, som bad og toilet og et klubkøkken, der kan tilfredsstille den værste sult.

Der køres 4-5 nationale motocross løb, som vi får tildelt af DMU, det kan være afdelinger af danmarksmesterskabet og eller regionsmesterskaber, samt 2 løb på rundbanen med kører fra hele norden og også den del syd for grænsen. Den største begivenhed på året er Weekendstævnet, hvor op til 350 motocross kører fra hele landet deltager. Der kørers naturligvis også klubmesterskabe, i løbet af året for klubbens kørere.

Haderslev Motor Sport har højt til loftet, vi har medlemmer fra alderen 3 – 65 år, vi har medlemmer der kun kommer én gang om måneden og vi har medlemmer der dyrker deres sport seriøs og kører med i DM og internationale løb.

Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vi altid vi give en hjælpende hånd, og fordi vi elsker sporten

Endnu engang velkommen til Haderslev Motor Sport.

Klubbens historie

Klik ind her og bliv klogere på den fantastiske historie der ligger til grund for Haderslev motorspots success